Presentatie

Infrastructuur en uitrusting

Gevestigd te Machelen, bevindt DEMO J.V. zich aan de rand van de Brusselse Ring.

Kantoren

Onze kantoren zijn iedere werkdag open en zorgen voor de administratieve opvolging.

Werkplaatsen

Onze werkplaatsen zijn perfect uitgerust om het werkmateriaal te herstellen en voor te bereiden voor de noden op elk werf.

Depot

Deze zone laat ons toe materiaal te stockeren. In bepaalde situaties stelt DEMO J.V. haar klanten voor om tijdelijk hun materiaal op te slaan.

Vrachtwagens

Alle vrachtwagen van DEMO J.V. zijn uitgerust met een containersysteem welke het transport van machines en puin toelaten. De containers zijn goedgekeurd voor de behandeling van een kraan.

Compressors

Elke ploeg beschikt over een mobiele compressor voor werken met pneumatische apparaten zoals betonbrekers, breekhamers, enz
Leverancier : Atlas Copco

Compactlader en dumper

De compactladers en dumpers van DEMO J.V. beschikken over verschillende compacte laders en verschillende werktuigen : sorteergrijper, hefvork, betonbreker, en verschillende bakken.

Minigraafmachines

De minigraafmachine van DEMO J.V. zijn voorzien van betonbrekers, afbraak scharen en verschillende bakken.

Brokk

DEMO J.V. beschikt over een Brokk een robot met afstandsbediening die gebruikt wordt voor gesloten en moeilijk bereikbare ruimten.

Rups kranen

De rups kranen van DEMO J.V. (tot 14 ton) zijn voorzien met betonbrekers, afbrakscharen, verschillende bakken et sloopscharen.